Berns

BERNS ÉKSZER - KRISTÁLY ÉKSZEREK EURÓPA SZÍVÉBŐL

A Berns ékszer magyar tervezésű és gyártású kristály ékszerei az igényesen kidolgozott, antiallergén orvosi acél és a szemkápráztató, magas minőségű kristály tökéletes harmóniáját ötvözik. Ha szereted az egyedi ékszer darabokat, ami  elegáns és magas minőségi anyagból tervezett, akkor a Berns egyedi kollekciója biztosan elnyeri majd a tetszésedet.

Fedezd fel a különböző ékszer kollekciókat, amiben különböző egyedi stílusokat és színeket találsz. Válaszd ki az igazán tökéletes darabot a számodra!

“ A Berns ékszerek és ajándéktárgyak sikerének titka egyszerű.
Mindig csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat adjuk mesterembereink kezébe, akik precízen megalkotják a tervezőink által megálmodott, érzelmek által inspirált kristály ékszer, ajándéktárgy, írószer és divat kiegészítő kollekcióinkat. ”

0
ORSZÁGBAN
0
ÉKSZER
0
SZÍN
0
VILÁGKIÁLLÍTÁS
0
KOLLEKCIÓ ÉVENTE

ANTIALLERGÉN ORVOS 316 ACÉL

Az antiallergén orvosi/316L acél egy kiválóan formálható anyag amely garantálja az ékszer kopásállóságát és ez által a magas minőséget hosszú élettartalmat. Tartósságot biztosít az ékszer számára és annak viselőjének. Az orvosi acél hipoallergén tulajdonságokkal rendelkezik, és nem okoz irritációt vagy allergiás reakciót a bőrön. Így az ékszerek kollekciókat az érzékeny bőrű vagy fém allergiás emberek is hordhatják akik szeretnének stílusos ékszereket viselni, anélkül hogy bőrproblémák jelentkeznének. 

Berns kristály ékszereknél ez nem lesz probléma.

MIÉRT VÁLASZ MINKET?

20.000 Ft felett ingyenes szállítás

Rendelések összege ha eléri az értékhatárt ingyen szállítjuk házhoz a rendelésed. 

30 napos garancia

Mely biztosítja, hogy 30 napig meggondolhatod magad ha nem tetszik a termék.

Magyar tervezésű

Berns kristály ékszerek magyar tervezésű antiallergén rozsdamentes acélból készülnek.

BERNS KRISTÁLY ÉKSZEREK