Mi az antiallergén orvosi fém?

Az ékszerekben használt orvosi fém egy ötvözet, amelyet először orvosi és protézis alkalmazásokhoz használtak. Az orvosi fémek jellemzően kombinációk, amelyeknek általában a titán, az ólom, a nikkel és a réz a fő összetevői. Ezek a fémek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a biokompatibilitás, magas színtartósság, a jó ellenállás, a hő- és korrózióállóság és jó ár-érték arány. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően lett igen népszerű az ékszerkészítésben is.

Íme, néhány példa az orvosi fém, ékszerekhez való felhasználásának előnyeiről.

Az orvosi fém egy olyan ékszerben is használt anyag, amelyet biztonságosan viselhetnek fémallergiában szenvedők vagy különböző fémanyagokra érzékenyek. Az ebből készült kiegészítőket a bőrrel való csekély reakcióképessége miatt gyakran „hipoallergén” vagy antiallergén ékszernek nevezik.
Az orvosi fém előnyösebb lehet, mint a többi fém, mint az arany és az ezüst, mert nem szennyeződik és nem korrodálódik az idő múlásával. Tisztítására és eredeti szépségének megőrzésére kevesebb időt és energiát kell fordítani.
Népszerűségének egyik oka még a jutányos ára is, hiszen ezüst vagy arany társaihoz hasonlítva ár-érték arányban kitűnő választás az orvosi fémből készült ékszer.
Az orvosi fém ékszerek tartósabbak, mint a más fémekből készült ékszerek, mivel a felhasznált összetevői könnyű és erős fémet képeznek, így az ékszerek nem törnek, karcolódnak olyan könnyedén, mint az egyéb fémek.
Megjelenését tekintve is sokoldalú alapanyag. Az orvosi fém lehet matt, csiszolt vagy polírozott, a fémet a kívánt felülettől függően többféleképpen lehet megmunkálni. Az ékszer végső stílusánál a matt felület homokfúvással, a fényes hatást pedig polírozással érhető el.
Az orvosi fém, könnyen kombinálható kristályokkal, gyöngyökkel, ásványokkal és ennek köszönhetően számos módon felhasználható és készíthető különleges ékszer kollekció.

Ha biztonságos és tartós ékszert keres, amely megfizethető áron és könnyen tisztítható, továbbá sokáig megőrzi tartósságát akkor fontolja meg antiallergén fémből készült ékszereink vásárlását. Tökéletes választás és meglepetés lesz mindenki számára.

Orvosi fém fülbevaló

Az orvosi fémből készült antiallergén kristály fülbevalók nem csak gyönyörűek és csillogóak, de nikkelmentes anyagból is készülnek, így nem okoznak allergiás reakciót. Ha te is allergiás vagy a fémre, ne add fel! Számos gyönyörű antiallergén kristály fülbevaló közül választhatsz oldalunkon, amelyek kényelmes viseletet biztosítanak a hétköznapokon is.

Orvosi fém karkötő kínálat

Merev Antiallergen Kristály Karkötő ÉkszerKínálatunkban többféle méretben és stílusban kaphatóak antiallergén kristály karkötők, így biztosan találsz olyat, ami tökéletesen illeszkedik a csuklódra és az ízlésedhez. Választhatsz klasszikus, elegáns darabok, modern, trendi karkötők, vagy akár teljesen egyedileg tervezett Berns kristály ékszerek közül is

Orvosi fém nyaklánc viselése

Az orvosi fém nyakláncok nemcsak hogy kiemelik a dekoltázst, de egyedi és egészségtudatos választást is jelentenek a megjelenés szempontjából. Ezek az antiallergén nyakláncok különböző hosszúságokban és stílusokban érhetőek el, így mindenki megtalálhatja azt a darabot, amely tökéletesen illeszkedik az egyéni stílusához. Az orvosi fém alapanyag garantálja, hogy viselésük során ne kelljen aggódnod az allergiás reakciók miatt, így ezek a nyakláncok nemcsak szépségükkel, hanem praktikumukkal is kiemelkednek.